Algemene Voorwaarden

Its Ki Healingpraktijk maakt gebruik van Algemene Voorwaarden. Deze zijn van toepassing wanneer je van de diensten van Its Ki Healingpraktijk gebruik maakt.

Algemene Voorwaarden

Alternatieve geneeswijze

Healing is een alternatieve geneeswijze. Deze methode van helen, kan vaak worden toegepast naast het traject in de reguliere zorg. Maar deze methode kan niet gegeven worden in plaats van het traject in de reguliere zorg. Mijn plicht als healer is in sommige gevallen dan ook adviseren een huisarts of gespecialiseerd arts te bezoeken.

Wanneer je in het reguliere circuit uit behandeld bent, kan een healing zeer zeker een hulpmiddel zijn om de lasten van je ziektebeeld te verlichten, maar het kan nooit je ziekte genezen.

Voor alle healingen geldt

Tijdens de behandeling is het niet nodig jou aan te raken als je dat niet wilt. Wel is het handig om tijdens de healing af en toe je schouders, knieën en voeten aan te mogen raken; dit alleen indien jij daar geen bezwaar tegen hebt.

***** De IET healing is een healing-methode waarbij het gebruikelijk is dat het lichaam van de cliënt  aangeraakt wordt. Daarom kán het zijn dat deze healing voor jou als cliënt niet de beste keuze is. *****

Er gebeurt wat er op dat moment nodig is en mag gebeuren. Rekening houdend met wat jij op dat moment aankan. Dit betekent dat wanneer je met een specifieke vraag of een specifiek probleem bij mij komt, deze vraag of dit probleem niet altijd meteen beantwoord of aangepakt kan worden.
Simpelweg omdat er misschien eerst andere blokkades opgelost moeten worden voordat we aan jouw specifieke vraag of probleem kunnen werken.

Zie het zo:
Stel je voor dat je aan het einde van een gang een deur door wilt. Maar die gang wordt geblokkeerd door een aantal dozen. Dan moeten we eerst die dozen opruimen voordat je bij de deur bent. In sommige dozen moet je kijken wat erin zit om deze een plekje te kunnen geven. Van andere dozen weten we wat erin zit en kunnen we daardoor makkelijk opruimen. En weer andere dozen zijn, op dat moment, niet interessant en kunnen we laten voor wat ze zijn. Zo lopen we de gang (dus jouw energie) door en komen we op een gegeven moment bij de deur die je door wilt lopen. Dit kan niet altijd in één sessie.

Bevestiging consult

Om een consult definitief te maken krijg je van mij altijd een bevestiging per mail toegestuurd.

Betalen consulten

Betaling Healing
De healingconsulten worden contant afgerekend voorafgaand aan het consult.
Ik kies specifiek om voorafgaand te betalen omdat de energie van geld de healing-energie verstoord.
Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Betaling consult voor dieren
Healing voor dieren, gesprek met dieren of een combinatie consult voor dieren vinden op afstand plaats. Het verschuldigde wordt vooraf betaald en per bank overgemaakt naar het rekeningnummer genoemd in de bevestiging van de aanvraag van het consult.
Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Prijzen

Prijzen zijn inclusief 21% btw.

Annuleren consult

Na het maken van een afspraak is er tijd voor jou gereserveerd.

  • Tot uiterlijk 48 uur van te voren kun je de afspraak kosteloos annuleren.
  • Bij annulering tot uiterlijk 24 uur voorafgaande aan het consult ben je 50% van het consultbedrag toch aan mij verschuldigd.
  • Bij annulering binnen 24 uur voorafgaande aan het consult ben je 100% van het consultbedrag aan mij verschuldigd.
  • Bij verplaatsing van de afspraak binnen 24 uur voorafgaande aan het consult wordt 25 % in rekening gebracht.
  • Wanneer er sprake is van annuleren of verplaatsen vanwege een zeer dringende reden (dit ter beoordeling van Its Ki Healingpraktijk), worden er geen kosten in rekening gebracht.