Aura - chakra healing

De aura-chakra healing is specifiek gericht op het schoonmaken van de aura (het energetisch veld om jou heen) en het weer in balans krijgen van de chakra’s (7 (hoofd-) energiepunten in jouw energiesysteem).

Tijdens deze healing wordt de vervuilde energie uit de aura verwijderd en eventuele blokkades worden geheeld en indien mogelijk verwijderd. Maar er wordt ook aandacht besteed op het in balans krijgen van de 7 (hoofd-)energiepunten en de verbinding hiertussen in jouw energiesysteem. Dit gebeurt door middel van het schoonmaken en rechtzetten van de chakra’s, het verwijderen van blokkades in het chakrastelsel en het eventueel op nieuw verbinden van de chakra’s; hierdoor kunnen deze weer beter met elkaar ‘communiceren’ en de energie kan weer doorstromen. Ook het zelfhelend vermogen van het lichaam wordt door deze healing weer geactiveerd.

Soms is er alleen maar de behoefte om te ontspannen en tegelijkertijd energetisch weer schoon te worden; de zogenoemde onderhoudsbeurt (veel gebruikt door HSP, healer en medium). Of je hebt nog niet eerder een healing ontvangen en wilt eens ervaren wat het is. Dan is de aura-chakra healing een juiste keuze.

Wanneer een aura – chakra healing?

Deze healing is zeer geschikt:

 • Bij stress, overspannen, burn-out klachten en depressies
 • Voor het ontspannen van lichaam en geest
 • Als onderhoudsbeurt (veel gebruikt door HSP, healer en medium)
 • Als je nog nooit een healilng hebt ontvangen en eens wilt ervaren wat het is

Wat doet een aura-chakra healing?

 • Bij stress, overspannen zijn of zelfs het hebben van een burn-out het verbeteren van het energieniveau, het weer helderder kunnen kijken naar situaties waardoor er weer stappen kunnen worden gemaakt op weg naar heling.
 • Bij depressies situaties weer positief kunnen overzien waardoor er een neerwaartse spiraal wordt stopgezet of zelfs wordt omgezet in een opgaande spiraal.
 • De energie van anderen weer (beter) af kunnen voeren en buiten houden door het opschonen van de aura en chakra’s.
 • Een healing draagt bij aan het ontspannen van lichaam en geest.

Voor uitgebreide uitleg over healing, kijk op pagina Waarom healing voor mensen?

Hoe verloopt het consult?

Dit consult bestaat uit ontvangst, een gesprek waarin we bespreken: Waarom wil je een healing ontvangen? Wat wil je bereiken met het healingtraject? We controleren of deze healing de juiste healing is voor jou op dit moment.

Ik geef uitleg over hoe de healing in zijn werk gaat en wat er van jou wordt verwacht. Dan beginnen we aan de healing. Op de behandeltafel of op de stoel; de keuze is aan jou. Aan het einde van de healing geef ik jou een seintje zodat je op jouw gemak terugkomt in het hier en nu.

Na de healing praten we nog even na over de ervaring die jij hebt gehad en wat ik heb waargenomen tijdens de healing.

Aanvullende informatie

 • Een energetische behandeling vind altijd plaats met de kleding AAN. Energie gaat door kleding heen. De schoenen doe je alleen uit op de behandeltafel i.v.m. de hygiëne.
 • Kom naar de healing in gemakkelijke kleding en schoenen. Tijdens de healing, die op de behandeltafel plaatsvindt, worden de schoenen uit gedaan. Neem eventueel een extra paar (warme) sokken mee. Gedurende de healing ligt er, indien gewenst, een dekentje over je heen, zodat je het tijdens de healing normaal gesproken niet koud hebt.
 • Ervaring leert dat je het na de healing wat koeler kan hebben, neem een lekkere trui of vest mee om na de healing aan te kunnen trekken, mocht dat nodig zijn.
 • Tijdens de healing worden er soms stukken aangeraakt waar je (onbewust) mee zit. Wanneer dit gebeurt kun je emotioneel worden. Dit is helemaal niet erg, deze emoties mogen er zijn.
 • Wanneer je na de healing nog tijd voor jezelf neemt en je rust pakt kan de healing optimaal doorwerken.
 • Door een healing komen veel afvalstoffen in het lichaam los. Het is dus belangrijk dat je in de dagen na de healing voldoende water drinkt om je lichaam vrij te maken van deze afvalstoffen.

Wat kost een aura-chakra healing?

Deze healing kost 60,00 euro.
Het consult duurt ongeveer een uur.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06 - 23728297.