Bijzondere avond: Reading over jouw huisdier

Op deze avond kun je vragen stellen aan jouw huisdier en over jouw huisdier. Itske Oirbans van Its Ki Healingpraktijk en Annie Fens van Annie Fens Praktijk voor natuurlijke geneeswijzen hebben hun krachten gebundeld.

Bijzondere avond: Reading over jouw huisdier

Itske gaat met jouw dier in gesprek en beantwoordt de vragen die jij aan jouw (overleden) huisdier hebt. Annie spiegelt het gedrag van jouw huisdier en geeft aan waarom jouw huisdier bij jou is.

Aan het einde van de avond heb je antwoord op de vragen die jij altijd al aan jouw dier had willen stellen. En je weet waarom jouw huisdier bij je is (geweest). Je hebt inzichten verkregen over het gedrag van jouw huisdier en wat het gedrag voor jou spiegelt.

Bij een overleden huisdier wat het verlies betekent voor je en hoe het voelde toen het huisdier nog leefde.

Kom naar deze bijzondere avond met de vragen die jij aan jouw (overleden) dier wilt stellen. Deze avond is leerzaam en ontzettend bijzonder om wat zich aan jou mag openbaren.

Bijdrage

15 euro per persoon.

Aanvullende informatie

Neem een foto van jouw overleden dier mee. Schrijf van te voren de vragen op die je hebt aan jouw (overleden) dier, zodat je geen belangrijke vragen vergeet te stellen. Neem, als je dat prettig vindt, ook pen en papier mee om de ontvangen informatie op te schrijven.

Contact

Voor meer informatie of opgave, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06 - 23728297. In samenwerking met Annie Fens: info@anniefens.nl; 06 - 53776005.

Kijk in de agenda voor geplande data.

 

Mocht je zelf een groepje hebben van minimaal 6 mensen die geïnteresseerd zijn, dan kan hiervoor een aparte avond worden georganiseerd. Informeer naar de mogelijkheden qua data en locatie.