Consulten Its Ki Healingpraktijk

Huisdieren betekenen voor veel mensen. Een huisdier is meer dan alleen maar een gezellige huisgenoot die je enthousiast begroet als je thuiskomt. Wanneer je als baasje merkt dat er iets mis is met je dier, wil je daar ook goed voor zorgen. Een dier kan niet altijd duidelijk maken wat er mis is.

Toch wil je als liefhebbende eigenaar het beste voor het beestje. Door healing en/of een goed gesprek kun je al heel veel bereiken. Ik bied dan ook diverse consulten voor dieren aan. Welk consult het beste past is afhankelijk van de situatie.

Dierentolk Consult

Zit je met vragen die je altijd al aan jouw dier hebt willen stellen? Wil je jouw band met jouw dier versterken?  Of gedraagt jouw dier zich ineens anders? Dan kan een gesprek met jouw geliefde dier verhelderend zijn.

Vraag een dierentolk consult aan om erachter te komen wat er in het kopje van jouw dier omgaat.

Healing voor dieren

Dieren hebben het natuurlijke vermogen om jouw energie te filteren, maar ook zij kunnen daar veel hinder van ondervinden. Ook dieren slaan energie op in hun systeem die niet bij hen hoort.

Help jouw dier energie af te voeren die niet bij hem/haar hoort af te voeren door middel van healing.

Dierentolk Healing Consult

Deze combinatie is een eerste stap voor jouw dier om weer in balans te komen.
Door antwoorden te krijgen op jouw vragen aan jouw dier en door middel van healing om de eerste stress weg te nemen.

Vraag het dierentolk healing consult aan om erachter te komen wat er in het kopje van jouw dier omgaat.

Dierentolk Consult overleden dier

Je bent met onbeantwoorde vragen blijven zitten nadat jouw geliefde dier (onverwacht) is overleden. Antwoord krijgen op jouw vragen geeft jou de rust die je nodig hebt en zal het rouwproces (weer) in gang zetten.
 

Bach Bloesem Advies voor dieren

Ook werk ik met de Bach Bloesem Remedies specifiek voor dieren. De Bach Bloesem Remedies kunnen in veel situaties gebruikt worden. Toch zijn het vaak de extreme situaties die ons doen besluiten Bach Bloesem Remedies in te zetten.

Gedragstherapie voor katten

Heb je hulp nodig bij ongewenst gedrag van katten? Ik heb me verdiept in het vaak onbegrepen gedrag van katten. Hierdoor kan ik helpen bij het oplossen van gedragsproblemen bij katten.

Meer informatie vind je op mijn website www.devrolijkehuiskat.nl.