Consulten voor mensen

Welke healing er op dit moment bij jou past is afhankelijk van met welk doel je een healing wilt ontvangen. Ik bied dan ook verschillende healingen aan, die elke een ander doel hebben.

Aura-chakra healing

Soms is er alleen maar de behoefte om te ontspannen en tegelijkertijd energetisch weer schoon te worden; de zogenoemde onderhoudsbeurt. Of je hebt nog niet eerder een healing ontvangen en wilt eens ervaren wat het is. Dan is de aura-chakra healing een juiste keuze.

Trance - healing

Je loopt in je leven elke keer tegen dezelfde dingen aan. Het kan zijn dat je op dat stukje een blokkade hebt zitten. Naar aanleiding van jouw vraag ga ik tijdens de trance – healing specifiek op zoek naar deze blokkade in jouw energieveld. Samen gaan we aan de slag om deze blokkade te transformeren.

Sjamanistische healing

Wanneer je blokkades of patronen ervaart die al generaties in het energieveld zitten, en waar jij last van hebt, dan is een sjamanistische healing heel geschikt om deze patronen en blokkades te doorbreken. Tijdens deze healing maak ik gebruik van de krachten van de natuur; denk hierbij aan de energie van planten, dieren, de elementen en stenen.

IET healing

Blokkades op fysiek, mentaal, emotioneel en karmisch niveau worden geheeld tijdens een IET healing. Dit is een zachte maar zeer krachtige vorm van healing. Bij deze vorm van healing wordt er samengewerkt met de energie van de Aartsengelen.

Healing voor dier én mens

Je zit in een onrustige periode, of je hebt net een roerige periode achter de rug, en je ontvangt een healing om weer te kunnen ontspannen én om dingen weer helderder te kunnen zien. Deze periode is door jouw huisdier natuurlijk niet onopgemerkt gebleven, want dieren hebben de natuurlijke eigenschap energie van hun eigenaar over te nemen. Tijdens een onrustige periode kan het dier daardoor veel last hebben van zware energie die blijft hangen. Hoe mooi is het om samen een nieuwe of betere periode in te stappen met opgeschoonde energie. Daarom bied ik een healing voor mens én dier aan.

Gesprek met overleden dier en healing voor jou

Je bent met onbeantwoorde vragen blijven zitten nadat jouw geliefde dier (onverwacht) is overleden. Hierdoor kan het zijn dat je niet aan je rouwproces toe komt of dat je deze niet kunt voltooien. Antwoord krijgen op jouw vragen geeft jou de rust die je nodig hebt en zal het rouwproces (weer) in gang zetten. Het ontvangen van een healing na zo’n gesprek draagt bij aan het dragen en verwerken van dit verdriet. Daarom bied ik het consult een gesprek met een overleden dier én een healing voor jezelf aan.

Aanvullende informatie

Een healing is niet een op zichzelf staand iets. Het zet het één en ander in beweging.
Er gebeurt wat er op dat moment nodig is en mag gebeuren; Rekening houdend met wat jij op dat moment aankan. Dit betekent dat wanneer je met een specifieke vraag of een specifiek probleem bij mij komt, deze vraag of dit probleem niet altijd meteen beantwoord of aangepakt kan worden.

Simpelweg omdat er misschien eerst andere blokkades opgelost moeten worden voordat we aan jouw specifieke vraag of probleem kunnen werken. Hierdoor kan het zijn dat er meerdere sessies nodig zijn om tot de kern te komen.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06 - 23728297.

 

Mag ik jou ont-moeten?