Consulten voor Dieren

Huisdieren betekenen voor veel mensen. Een huisdier is meer dan alleen maar een gezellige huisgenoot die je enthousiast begroet als je thuiskomt. Wanneer je als baasje merkt dat er iets mis is met je dier, wil je daar ook goed voor zorgen. Een dier kan niet altijd duidelijk maken wat er mis is.

Toch wil je als liefhebbende eigenaar het beste voor het beestje. Door healing en/of een goed gesprek kun je al heel veel bereiken. Ik bied dan ook diverse consulten voor dieren aan. Welk consult het beste past is afhankelijk van de situatie.

Gesprek met dieren

Gedraagt jouw dier zich ineens anders? En kom je niet achter de oorzaak, dan kan een gesprek met jouw geliefde dier verhelderend zijn. Of zit je met vragen die je altijd al aan jouw dier hebt willen stellen? Wil je jouw band met jouw dier versterken? Vraag dan een gesprek met dieren aan.

Healing voor dieren

Dieren zijn erg gevoelig voor energie, ook zij slaan energie op in hun systeem die niet bij hen hoort. Dieren hebben het natuurlijke vermogen om jouw energie te filteren, maar soms blijft hiervan te veel bij het beestje in het systeem zitten. Zij kunnen daar veel hinder van ondervinden. Daarom is een healing heel goed voor dieren.

Gesprek én healing voor dieren

Een gesprek en een healing gaan vaak hand in hand. Een gesprek met een dier wordt dikwijls aangevraagd omdat het beestje zich anders gedraagt dan normaal. Het dier heeft op dat moment vaak ook last van een bepaalde vorm van stress. Daarom bied ik ook een combinatieconsult aan: een gesprek én healing voor dieren.

Gesprek met overleden dier

Je bent met onbeantwoorde vragen blijven zitten nadat jouw geliefde dier (onverwacht) is overleden. Hierdoor kan het zijn dat je niet aan je rouwproces toe komt of dat je deze niet kunt voltooien. Antwoord krijgen op jouw vragen geeft jou de rust die je nodig hebt en zal het rouwproces (weer) in gang zetten.

Voor extra informatie over gesprek met dieren, kijk op de pagina Waarom gesprek met dieren?.  Kijk op de pagina Waarom healing voor dieren? voor extra informatie over healing voor dieren.

Aanvullende informatie

Healing

Een healing is niet een op zichzelf staand iets. Het zet het één en ander in beweging.
Afhankelijk van de klacht die het dier heeft en hoe deze op de healing reageert kan een volgende healing wenselijk zijn.

Of een healing herhaald wordt, het aantal keren en de frequentie hiervan, ligt helemaal aan de situatie en hoe jouw dier op de behandeling reageert.

Let op:
Een healing is GEEN vervanging voor een bezoek aan de dierenarts. Een healing kan wel een aanvulling zijn op een bezoek aan de dierenarts.

Gesprek

Dieren hebben niet altijd zin om te praten. Dit komt niet vaak voor, maar het gebeurt. Ook wij als mensen hebben weleens een dag dat we geen zin hebben om te praten, dit hebben dieren natuurlijk ook. Wanneer dit het geval is, hebben we dat te respecteren. Ik vraag dan wel of ik op een ander moment nog een keer contact mag maken.

Dieren geven in een gesprek boodschappen voor jou door. Deze informatie deel ik met jou, maar je bent zelf verantwoordelijk voor wat je met deze informatie doet.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06 - 23728297.

 

Mag ik jou(w dier) ont-moeten?