Consulten Its Ki Healingpraktijk

Mijn praktijk richt zich op zowel dier als mens. Want mijn ervaring is dat zowel dier als mens baat hebben bij het ontvangen van een healing. Voor dieren is het ontvangen van een healing belangrijk als het gaat om het verminderen van stress. Een gesprek met dieren kan veel inzichten geven in de gedachten en emoties van jouw dier. En voor mensen geeft een healing rust in het hoofd en inzichten in blokkades.

Consulten voor dier en mens

Ik heb een splitsing gemaakt in consulten voor dieren en consulten voor mensen. Uiteraard zijn er ook combinaties mogelijk van consulten, deze vind je natuurlijk op meerdere pagina's terug.

Kattengedragsdeskundige

Verder heb ik me door middel van opleiding (bij Felinova in België) én ervaring mogen verdiepen in gedragsproblemen bij katten. Daardoor kan ik helpen gedragsproblemen te voorkomen of hulp bieden bij het oplossen van gedragsproblemen bij katten.

Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een consult, neem contact op via het contactformulier, stuur een mailtje naar info@itskihealingpraktijk.nl of bel naar 06 - 23728297.

Je krijgt van mij een bevestiging van het consult en aanvullende informatie per mail toegestuurd.

Mag ik jou(w dier) ont-moeten?