Dierentolk consult overleden dier

Wat is een dierentolk consult met overleden dier?

Een dierentolk consult met overleden dier is het communiceren met een dier dat niet meer leeft via telepathisch contact. Dit werkt op dezelfde manier als een dierentolk consult met dieren die nog bij ons zijn.

Waarom een dierentolk consult met jouw overleden dier?

Jouw dier is overleden en je bent achtergebleven met een aantal vragen.
Dit kunnen vragen zijn omtrent het overlijden van jouw dier, maar het kunnen ook vragen zijn die je hem of haar eigenlijk al eerder had willen stellen.
Door met deze vragen te blijven zitten, kom je niet toe aan (het voltooien van) jouw rouwproces. Het krijgen van antwoorden geeft jou de rust die je nodig hebt en zal het rouwproces (weer) in gang zetten.

Hoe gaat een dierentolk consult met een overleden dier?

Het dierentolk consult met jouw overleden dier doe ik zonder dat jij erbij bent. Bij de aanvraag van het consult ontvang ik graag een foto van jouw overleden dier. Vermeld duidelijk:

  • de naam,
  • het geslacht,
  • overlijdensdatum en
  • de (geschatte) leeftijd bij overlijden.

Schrijf hierbij ook de vragen die je hebt aan jouw overleden dier.

Wanneer ik de aanvraag heb ontvangen krijg je van mij altijd een bevestiging van het consult. Na het consult krijg je een reactie per mail met de antwoorden die jouw dier mij heeft gegeven. Uiteraard kun je n.a.v. de antwoorden nog verduidelijking vragen mocht dat nodig zijn.