Dierentolk consult

Een dierentolk consult is communiceren met jouw dier via telepathisch contact. Dit consult is vaak heel verhelderend en versterkt de band tussen jou en jouw dier.

Inzichten

Dieren zijn heel blij als zij hun zegje mogen doen. Als eigenaar krijg je een beter beeld van wat er in het hoofd, het lijf en de wereld van jouw dier omgaat. Doordat ik in gesprek ga met jouw dier kan ik jou inzichten geven in de gedachten, de emoties en/of fysieke problemen van jouw dier. Wanneer je weet waarom jouw dier bepaalde (ongewenste) manieren / gedragingen heeft, kun je helpen de situatie te verbeteren.

Gehoord worden

Belangrijk is ook dat jouw dier zijn of haar zegje kan doen. Dieren zijn hier ontzettend blij mee, want ook zij willen gehoord worden. Een dierentolk consult is een eerste stap in het verbeteren van jullie band, in de verwerking van gebeurtenissen of het oplossen van een probleem. Net zoals mensen hebben dieren soms ook alleen maar een luisterend oor nodig.

Situaties

Een dierentolk consult kan ook nuttig zijn wanneer er bij de dierenarts geen directe oorzaak gevonden kan worden waardoor het dier zich niet lekker voelt of waarom het dier zich anders gedraagt, ondanks behandelingen door de arts. We kunnen dan aan het dier zelf vragen wat hem of haar dwars zit. Hier kunnen hele verrassende antwoorden uitkomen. Niet alleen fysieke pijn die nog niet is opgemerkt door jou of de dierenarts kan aan het licht komen, maar ook veranderingen in de thuissituatie van het dier kunnen door jouw dier als vervelend worden gezien.

Hoe gaat een dierentolk consult?

Het dierentolk consult vindt op afstand plaats, het consult zelf doe ik dan ook zonder dat jij erbij bent. Het vervoeren van een dier brengt te veel stress met zich mee, en dat is nou juist wat we weg willen nemen. En zoals ik al aangaf, communiceren gaat via telepathisch contact, dus ik hoef niet bij jouw dier in de buurt te zijn.

Mail mij een foto van jouw dier waar deze (het liefst alleen) op staat en vermeld duidelijk:

  • de naam
  • het geslacht
  • de (geschatte) leeftijd
  • of jouw dier gecastreerd of gesteriliseerd is

Schrijf in jouw aanvraag de vragen die je hebt aan jouw dier en/of vertel mij de veranderde situatie die er is ontstaan.

Je krijgt van mij een bevestiging van het dierentolk consult en ik geef in dezelfde mail aan wanneer het verslag van het dierentolk consult per e-mail ontvangt. Uiteraard kun je n.a.v. het verslag nog verduidelijking vragen mocht dat nodig zijn.

Om het innerlijk welzijn van jouw dier verder te verhogen:

 

Healing voor dieren

 

Het energieveld van dieren kan ernstig vervuild raken door emotionele stress of door heftige situaties die het leven te bieden heeft. Een dier kan op deze momenten hulp gebruiken om zijn energieveld weer te reinigen. Dit kan door middel van healing.

Bach Bloesem Advies voor dieren

Bach Bloesem Remedies helpen dieren emoties overwinnen en in balans te komen. Ze helpen dieren de positieve kanten van zichzelf te ontdekken en te ontwikkelen, angsten en onzekerheden te overwinnen en hierdoor gelukkiger te zijn.