Dierentolk healing consult

De combinatie dierentolk consult én healing voor dieren bied ik aan omdat deze vaak hand in hand gaan.

Dierentolk healing Bach bloesem Advies dieren
Waarom een dierentolk consult combineren met healing?

Een dierentolk consult wordt dikwijls aangevraagd omdat een dier zich anders gedraagt dan normaal. Omdat iemand dan niet achter de oorzaak van dit ongewone gedrag komt, wordt hiervoor dan een dierentolk ingeschakeld. Of omdat het dier ziek is en mensen willen weten hoe het dier zich voelt en wat ze voor het dier kunnen betekenen. Het dier heeft op dat moment vaak last van een bepaalde vorm van stress en kan hierdoor ook een healing gebruiken.

Een healing voor een dier wordt vaak aangevraagd omdat het beestje een bepaalde vorm van stress ervaart. Wanneer de eigenaar niet weet waardoor het dier gestresst is, maar de oorzaak graag wil weten zodat deze aangepakt kan worden. Dan geeft een dierentolk consult inzicht in de oorzaak van deze stress.

Consult

Zowel het dierentolk consult als de healing voor dieren vinden op afstand plaats. Het vervoeren van een dier brengt te veel stress met zich mee, en dat is nou juist wat we weg willen nemen.
Mail mij een foto van jouw dier waar deze (het liefst alleen) op staat. Vermeld duidelijk:

  • dat het om een combinatie dierentolk en healing gaat
  • de naam van jouw dier
  • de (geschatte) leeftijd
  • of het mannetje of vrouwtje is

Schrijf in jouw mail de vragen die je hebt aan jouw huisdier en/of vertel mij de veranderde situatie die er is ontstaan. Na afloop krijg je per mail een terugkoppeling over het gesprek en de healing.

Na het gesprek krijg je een reactie per mail met de antwoorden die jouw dier mij heeft gegeven. Uiteraard kun je n.a.v. de antwoorden nog verduidelijking vragen mocht dat nodig zijn.