Gesprek én healing voor dieren

Een gesprek met jouw dier én een healing voor jouw dier; deze combinatie bied ik aan omdat deze vaak hand in hand gaan.

Waarom een gesprek én healing?

Een gesprek met een dier wordt dikwijls aangevraagd omdat het beestje zich anders gedraagt dan normaal. En men kan niet achter de oorzaak van dit ongewone gedrag komen, hiervoor wordt dan een gesprek aangevraagd. Het dier heeft op dat moment vaak last van een bepaalde vorm van stress en kan vaak ook een healing gebruiken.

Een healing voor een dier wordt vaak aangevraagd omdat het beestje een bepaalde vorm van stress ervaart. Vaak weten wij niet waardoor het beestje gestrest is, maar alleen dat hij of zij hier last van heeft. Een gesprek met een dier kan inzicht geven in de oorzaak hiervan.

Consult

Zowel het gesprek als de healing met dieren vinden op afstand plaats. Het vervoeren van een dier brengt te veel stress met zich mee, en dat is nou juist wat we weg willen nemen.

Mail mij een foto van het dier waar deze (het liefst alleen) op staat en vermeld duidelijk zijn of haar naam en dat het om een combinatieconsult gaat. Schrijf in jouw mail de vragen die je hebt aan jouw huisdier en/of vertel mij de veranderde situatie die er is ontstaan. Na afloop krijg je per mail een terugkoppeling over het gesprek en de healing.

Na het gesprek krijg je een reactie per mail met de antwoorden die jouw dier mij heeft gegeven. Voordeel is dat je dan de antwoorden op de gestelde vragen op je eigen tempo kunt lezen en wanneer jij er zelf aan toe bent. Uiteraard kun je n.a.v. de antwoorden nog verduidelijking vragen mocht dat nodig zijn.

Aanvullende informatie

Dieren hebben niet altijd zin om te praten. Dit komt niet vaak voor, maar het gebeurt. Ook wij als mensen hebben weleens een dag dat we geen zin hebben om te praten, dit hebben dieren natuurlijk ook. Wanneer dit het geval is, hebben we dat te respecteren. Ik vraag dan wel of ik op een ander moment nog een keer contact mag maken.

Een healing is niet een op zichzelf staand iets. Het zet het één en ander in beweging.
Afhankelijk van de klacht die het dier heeft en hoe deze op de healing reageert kan een volgende healing wenselijk zijn.

Of een healing herhaald wordt, het aantal keren en de frequentie hiervan, ligt helemaal aan de situatie en hoe jouw dier op de behandeling reageert.

Let op:
Een healing is GEEN vervanging voor een bezoek aan de dierenarts. Een healing kan wel een aanvulling zijn op een bezoek aan de dierenarts.

Wat kost een gesprek én healing voor dieren?

Deze combinatie (gesprek én de healing) kost totaal 89,00 euro.

Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek én healing voor jouw dier, neem contact op via het contactformulier, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl of bel naar 06 - 23728297.

Voor het aanvragen van een gesprek én healing voor jouw dier heb ik de volgende gegevens nodig:

  • een foto van jouw dier
  • de naam van jouw dier
  • vermeld duidelijk dat het om een gesprek én healing voor jouw dier gaat
  • welke vragen je graag beantwoord wilt hebben en/of omschrijf kort de situatie of het veranderde gedrag van het jouw dier

Je krijgt van mij een bevestiging van het consult en aanvullende informatie per mail toegestuurd. De antwoorden krijg je altijd ook per mail toegestuurd. 

De healing ontvangt jouw dier naloop van het gesprek dat ik met hem of haar heb gehad.