Gesprek met overleden dier en healing voor jou

Een mooie combinatie wanneer jouw dier is overleden en je niet door jouw rouwproces heen komt.

Waarom gesprek met overleden dier en healing voor jou?

Jouw dier is overleden en je bent achtergebleven met een aantal vragen. Dit kunnen vragen zijn omtrent het overlijden van jouw dier, maar het kunnen ook vragen zijn die je hem of haar eigenlijk al eerder had willen stellen. Door met deze vragen te blijven zitten, kom je niet toe aan (het voltooien van) jouw rouwproces. Het krijgen van antwoorden geeft jou de rust die je nodig hebt en zal het rouwproces (weer) in gang zetten.

Naast het hebben van antwoorden op je vragen, zal een healing je helpen bij de rouwverwerking. Door een rouwproces bouwen we zware energie op in ons energetisch veld. Wanneer we deze niet voldoende afbouwen (het niet kunnen rouwen in dit geval) kunnen er blokkades ontstaan waardoor je op een bepaald vlak niet goed meer kunt functioneren; je komt niet door je rouwproces heen. Door deze blokkades te doorbreken kun je je rouwproces weer vervolgen. Het ontvangen van een healing na zo’n gesprek draagt bij aan het dragen van het verdriet,  verwerken van dit verdriet en zal het rouwproces in gang zetten.

Daarom bied ik het consult een gesprek met een overleden dier én een healing voor jezelf aan. Dit is een combinatie van de consulten aura-chakra healing en gesprek met een overleden dier.

Consulten

Gesprek met overleden dier

Het gesprek met jouw overleden dier doe ik zonder dat jij erbij bent. De antwoorden van jouw dier kunnen we op de volgende manieren bespreken.

Mogelijkheid 1

Na het gesprek krijg je een reactie per mail met de antwoorden die jouw dier mij heeft gegeven. Voordeel is dat je dan de antwoorden op de gestelde vragen op je eigen tempo kunt lezen wanneer jij er zelf aan toe bent. Uiteraard kun je n.a.v. de antwoorden nog verduidelijking vragen mocht dat nodig zijn.

Mogelijkheid 2

Na het gesprek hebben wij een persoonlijke afspraak om de antwoorden die jouw dier mij heeft gegeven door te nemen. Hierdoor is er ruimte om aanvullende vragen te stellen ter verduidelijking of naar aanleiding van de antwoorden. Na afloop krijg je alle antwoorden alsnog per mail toegestuurd.

Bij deze keuze is het belangrijk dat je kiest voor wat er bij jou past, wat voelt er goed voor jou.

Healing voor jou

Voor de healing kom ik bij jou langs. Hiervoor maken wij een afspraak. Mocht kiezen voor mogelijkheid 2, dan combineren de bespreking van het gesprek en het geven van de healing.

Aanvullende informatie

Gesprek

Vaak kunnen dieren die zijn overleden al vrij snel na het overlijden jouw vragen beantwoorden. Maar in een enkel geval komt het voor dat een dier er nog niet aan toe is om te praten. Dit kan komen door zeer onverwachts overlijden of het niet kunnen accepteren dat ze overleden zijn. Dit hebben we te respecteren. Ik vraag wel altijd of ik op een ander tijdstip nog een keer contact mag maken.

Healing

Kom naar de healing in gemakkelijke kleding. Tijdens de healing, die op de behandeltafel plaatsvindt, worden de schoenen uit gedaan, trek ook gemakkelijke schoenen aan. Neem eventueel warme sokken mee. Tijdens de healing leg ik, indien gewenst, een dekentje over je heen, zodat je het tijdens de healing normaal gesproken niet koud hebt.

Ervaring leert dat je het na de healing wat koeler kan hebben, neem een lekkere trui of vest mee om na de healing aan te kunnen trekken mocht dat nodig zijn.

Tijdens de healing worden er soms stukken aangeraakt waar je (onbewust) mee zit. Wanneer dit gebeurt kun je emotioneel worden. Dit is helemaal niet erg, deze emoties mogen er zijn.

Wat kost dit combinatieconsult?

Een gesprek met een overleden dier én een healing voor jou kost 99,00 euro.
Deze healing is een aura-chakra healing.
Dit bedrag is inclusief een verslag van het gesprek wat je achteraf ontvangt via de mail.

Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek met jouw overleden dier en een healing voor jezelf, neem contact op via het contactformulier, stuur een mailtje naar info@itskihealingpraktijk.nl of bel 06 - 23728297.

Voor het aanvragen van een gesprek met jouw overleden dier en een healing voor jezelf heb ik de volgende gegevens nodig:

  • een foto van jouw overleden dier
  • de naam van jouw overleden dier
  • vermeld duidelijk dat het om een gesprek met jouw overleden dier én een healing voor jezelf gaat
  • de vragen die jij hem of haar specifiek wilt stellen en/of wat je hem of haar nog wilt vertellen
  • laat ook even weten of je gebruik maakt van mogelijkheid 1 of mogelijkheid 2 om de antwoorden te ontvangen

Je krijgt van mij een bevestiging van het consult en aanvullende informatie per mail toegestuurd. De antwoorden krijg je altijd ook per mail toegestuurd. Maak je gebruik van mogelijkheid 2, dan ontvang je de antwoorden na onze afspraak in je mailbox.

Voor de healing kan je via dezelfde mail ook meteen een afspraak maken.