Gesprek met overleden dier

Waarom gesprek met jouw overleden dier?

Jouw dier is overleden en je bent achtergebleven met een aantal vragen.
Dit kunnen vragen zijn omtrent het overlijden van jouw dier, maar het kunnen ook vragen zijn die je hem of haar eigenlijk al eerder had willen stellen.
Door met deze vragen te blijven zitten, kom je niet toe aan (het voltooien van) jouw rouwproces. Het krijgen van antwoorden geeft jou de rust die je nodig hebt en zal het rouwproces (weer) in gang zetten.

Consult

Het gesprek zelf doe ik zonder dat jij erbij bent. Hiervoor ontvang ik graag een foto van jouw overleden dier per mail. De antwoorden van jouw dier kunnen we op de volgende manieren bespreken.

Mogelijkheid 1

Na het gesprek krijg je een reactie per mail met de antwoorden die jouw dier mij heeft gegeven. Voordeel is dat je dan de antwoorden op de gestelde vragen op je eigen tempo kunt lezen, wanneer jij er zelf aan toe bent. Uiteraard kun je n.a.v. de antwoorden nog verduidelijking vragen mocht dat nodig zijn.

Mogelijkheid 2

Na het gesprek hebben wij een persoonlijke afspraak om de antwoorden die jouw dier mij heeft gegeven door te nemen. Hierdoor is er ruimte om aanvullende vragen te stellen ter verduidelijking of naar aanleiding van de antwoorden. Na afloop krijg je alle antwoorden alsnog per mail toegestuurd.

Belangrijk is dat je de mogelijkheid kiest die bij jou past, wat voelt er goed voor jou. Er is geen goed of fout.

Aanvullende informatie

Vaak kunnen dieren die zijn overleden al vrij snel na het overlijden jouw vragen beantwoorden. Maar in een enkel geval komt het voor dat een dier er nog niet aan toe is om te praten. Dit kan komen door zeer onverwachts overlijden of het niet kunnen accepteren dat ze overleden zijn. Dit hebben we te respecteren.

Ik vraag wel altijd of ik op een ander tijdstip nog een keer contact mag maken.

Wat kost een gesprek met een overleden dier?

Een gesprek met een overleden dier kost 60,00 euro.
Dit is inclusief een verslag van het gesprek dat je achteraf per mail  ontvangt.

Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek met jouw overleden dier, neem contact op via het contactformulier, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl of bel naar 06 - 23728297.

Voor het aanvragen van een gesprek met jouw overleden dier heb ik de volgende gegevens nodig:

  • een foto van jouw overleden dier
  • de naam van jouw overleden dier
  • vermeld duidelijk dat het om een gesprek met jouw overleden dier gaat
  • de vragen die jij hem of haar specifiek wilt stellen en/of wat je hem of haar nog wilt vertellen
  • laat ook even weten of je gebruik maakt van mogelijkheid 1 of mogelijkheid 2 om de antwoorden te ontvangen

Je krijgt van mij een bevestiging van het consult en aanvullende informatie per mail toegestuurd. De antwoorden krijg je altijd ook per mail toegestuurd. Maak je gebruik van mogelijkheid 2, dan ontvang je de antwoorden na onze afspraak in je mailbox.

Gesprek met overleden dier en healing voor jou

Je bent met onbeantwoorde vragen blijven zitten nadat jouw geliefde dier (onverwacht) is overleden. Hierdoor kan het zijn dat je niet aan je rouwproces toe komt of dat je deze niet kunt voltooien. Antwoord krijgen op jouw vragen geeft jou de rust die je nodig hebt om het rouwproces (weer) in gang zetten.

Het ontvangen van een healing na zo’n gesprek draagt bij aan het dragen en verwerken van dit verdriet. Daarom bied ik het combinatie consult een gesprek met een overleden dier én een healing voor jou aan.