Gesprek met overleden dier

Waarom gesprek met jouw overleden dier?

Jouw dier is overleden en je bent achtergebleven met een aantal vragen.
Dit kunnen vragen zijn omtrent het overlijden van jouw dier, maar het kunnen ook vragen zijn die je hem of haar eigenlijk al eerder had willen stellen.
Door met deze vragen te blijven zitten, kom je niet toe aan (het voltooien van) jouw rouwproces. Het krijgen van antwoorden geeft jou de rust die je nodig hebt en zal het rouwproces (weer) in gang zetten.

Consult

Het gesprek zelf doe ik zonder dat jij erbij bent. Hiervoor ontvang ik graag een foto van jouw overleden dier per mail. Vermeld duidelijk zijn of haar naam en of het een mannetje of vrouwtje is geweest. Schrijf in jouw mail de vragen die je hebt aan jouw huisdier.

Na het gesprek krijg je een reactie per mail met de antwoorden die jouw dier mij heeft gegeven. Voordeel is dat je dan de antwoorden op de gestelde vragen op je eigen tempo kunt lezen en wanneer jij er zelf aan toe bent. Uiteraard kun je n.a.v. de antwoorden nog verduidelijking vragen mocht dat nodig zijn.

Aanvullende informatie

Vaak kunnen dieren die zijn overleden al vrij snel na het overlijden jouw vragen beantwoorden. Maar in een enkel geval komt het voor dat een dier er nog niet aan toe is om te praten. Dit kan komen door zeer onverwachts overlijden of het niet kunnen accepteren dat ze overleden zijn. Dit hebben we te respecteren.

Ik vraag wel altijd of ik op een ander tijdstip nog een keer contact mag maken.

Wat kost een gesprek met een overleden dier?

Een gesprek met een overleden dier kost 60,00 euro.
Dit is inclusief een verslag van het gesprek dat je achteraf per mail  ontvangt.

Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een gesprek met jouw overleden dier, neem contact op via het contactformulier, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl of bel naar 06 - 23728297.

Voor het aanvragen van een gesprek met jouw overleden dier heb ik de volgende gegevens nodig:

  • een foto van jouw overleden dier
  • de naam en geslacht van jouw overleden dier
  • vermeld duidelijk dat het om een gesprek met jouw overleden dier gaat
  • de vragen die jij hem of haar specifiek wilt stellen en/of wat je hem of haar nog wilt vertellen

Je krijgt van mij een bevestiging van het consult en aanvullende informatie per mail toegestuurd. De antwoorden krijg je altijd ook per mail toegestuurd.