Healing voor dieren

Healing voor dieren is het opschonen van het energetisch systeem van jouw dier. Vervuilde energie wordt weggehaald en waar mogelijk worden blokkades in het energiesysteem verwijderd.

Dieren zijn gevoelig

Dieren zijn erg gevoelig voor energie en zij slaan energie op in hun systeem die niet bij hen hoort. Dieren hebben de gewoonte blokkades van mensen over te nemen (dit is een tweede natuur van dieren). Wat we niet in de gaten hebben is dat het dier op dat moment de negatieve of blokkerende energie van de mens overneemt. Hierdoor wordt hun energieveld ernstiger vervuild dan dat wij vaak in de gaten hebben. Dit kan een dier ook niet altijd meteen loslaten.

Healing geeft verlichting

Verder kunnen onverwerkte emoties, trauma’s, angsten of ziekten ook blokkades opwerpen in hun energiesysteem. Zij kunnen daar veel hinder van ondervinden en daar moe en futloos van worden, of geagiteerd en chagrijnig door zijn (en daardoor ongewenst gedrag gaan vertonen). Een healing geeft verlichting bij stress, pijn, angst en ongewenst gedrag.

Hulp

Meestal kunnen dieren hun energieveld zelf heel goed schoonhouden. Maar er zijn situaties waardoor dit niet lukt; Een healing voor dieren biedt dan een uitkomst.

Meerdere healingen

Ervaring leert dat meerdere healingen in kortere tijd het meeste effect hebben. Je kunt daarom bij mij kiezen voor 2 of 3 healingen voor jouw dier. De tijd die tussen de healingen zit is afhankelijk van wat ik voel tijdens de eerste healing en hoe jouw dier reageert op de healingen.

Hoe gaat een consult healing voor dieren?

Het consult healing voor dieren vindt plaats op afstand. Het vervoeren van een dier brengt te veel stress met zich mee, en dat is nou juist wat we weg willen nemen. Voor het consult healing voor dieren heb ik een foto van jouw dier nodig (het liefste eentje waar deze alleen op staat). Vermeld duidelijk:

  • de naam
  • de (geschatte) leeftijd
  • het geslacht van jouw dier

Je krijgt van mij na de aanvraag altijd nog een bevestiging van het consult healing voor dieren. Na afloop van de eerste healing mail ik jou een kort verslag van de healing van jouw dier. Hierin beschrijf ik kort wat ik tijdens de healing van jouw dier heb gevoeld en ervaren. In dit verslag geef ik ook aan wanneer de volgende healing plaats vindt.

Mooie combinaties

Dit is goed te combineren met een Dierentolk consult en een Bach Bloesem Advies voor dieren

Bach Bloesem Advies voor dieren

Wanneer een dier uit emotioneel uit balans is, helpen Bach Bloesem Remedies op natuurlijke wijze om emotioneel weer in balans te komen. Ik geef Bach Bloesem advies op maat.

Dierentolk Consult

 

Zit je met vragen die je altijd al aan jouw dier hebt willen stellen? Wil je jouw band met jouw dier versterken?

Dan kan een gesprek met jouw geliefde dier verhelderend zijn.