Healing voor dier én mens

Je zit in een moeilijke periode, je bent vaak gestrest, je zit niet lekker in je vel of je merkt dat je je steeds vaker moe en futloos voelt. Een healing helpt jou te ontspannen, dingen weer positiever te zien en negatieve energie uit jouw systeem te halen. Maar een healing kan ook helpen de oorzaak te achterhalen waardoor je niet lekker in je vel zit, gestrest bent of je je moe en futloos voelt.

Waarom een healing voor dier én mens?

In zo’n periode geeft het je als mens vaak een heel goed gevoel als je huisdier lekker bij je komt zitten. We voelen ons als mens hierdoor weer een stuk beter. Maar wat we niet in de gaten hebben is dat het dier op dat moment de negatieve of blokkerende energie van jou overneemt. Hierdoor wordt hun energieveld ernstiger vervuild dan dat wij vaak in de gaten hebben. Dit kan een dier ook niet altijd meteen loslaten. Vaak is dit te merken doordat de dieren minder actief zijn dan normaal of ze zijn sneller geïrriteerd en in het uiterste geval vertonen zij onwenselijk gedrag. Dus wanneer je zelf in een moeilijke periode zit, geeft een healing jouw huisdier ook verlichting.

Een combinatie healing voor mens én dier biedt een uitkomst. Zowel jij als jouw dier(en) ontvangen een healing om zo samen met frisse energie er weer tegenaan te kunnen.

Voor extra informatie over healing voor mensen, kijk op de pagina Waarom healing voor mensen?.
Ben je meer geïnteresseerd in extra informatie over healing voor dieren, kijk dan op pagina Waarom healing voor dieren?.

Consult

Voor de healing die jij zelf ontvangt maken we een afspraak om bij mij langs te komen in de praktijk. Voor de healing(en) van jouw dier(en), ontvang ik van jou op deze afspraak de foto('s) van jouw dier(en). Na onze afspraak geef ik jouw dier(en) een healing. De healing  voor jouw dier(en) doe ik op afstand. De dieren komen dus niet mee naar de praktijk, dit geeft namelijk in veel gevallen extra stress voor het dier/de dieren, en dat is juist wat we willen voorkomen. Je krijgt hierna nog een terugkoppeling over de healing(en) die ik jouw dier(en) heb gegeven.

Jouw dier ontvangt altijd een aura – chakra healing.

Welke healing jijzelf ontvangt is afhankelijk van waarom jij een healing wilt ontvangen.

Aanvullende informatie

Kom naar de healing in gemakkelijke kleding en schoenen. Tijdens de healing, die op de behandeltafel plaatsvindt, worden de schoenen uit gedaan. Neem eventueel een extra paar (warme) sokken mee. Gedurende de healing ligt er, indien gewenst, een dekentje over je heen, zodat je het tijdens de healing normaal gesproken niet koud hebt.

Ervaring leert dat je het na de healing wat koeler kan hebben, neem een lekkere trui of vest mee om na de healing aan te kunnen trekken, mocht dat nodig zijn.

Tijdens de healing worden er soms stukken aangeraakt waar je (onbewust) mee zit. Wanneer dit gebeurt kun je emotioneel worden. Dit is helemaal niet erg, deze emoties mogen er zijn.

De healing van jouw dier vindt op afstand plaats.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, neem contact op via het contactformulier, stuur een mailtje naar info@itskihealingpraktijk.nl of bel 06 - 23728297.

Je krijgt van mij een bevestiging van het consult en aanvullende informatie per mail toegestuurd.