Healing voor dieren

Tijdens een healing wordt de vervuilde energie uit de aura verwijderd en eventuele blokkades worden geheeld en indien mogelijk verwijderd. Maar er wordt ook aandacht besteed aan de 7 (hoofd-)energiepunten in zijn of haar energiesysteem. Dit gebeurt door middel van het schoonmaken, rechtzetten en het verwijderen van blokkades in het chakrastelsel. Hierna kan de energie weer doorstromen en jouw dier gaat zich weer fit(ter) en vrolijk(er) voelen. Niet geheel onbelangrijk, een healing bevordert ook het zelf herstellend vermogen van het lichaam.

Waarom healing voor dieren?

Dieren zijn erg gevoelig voor energie en zij slaan energie op in hun systeem die niet bij hen hoort. Dieren hebben de gewoonte blokkades van mensen over te nemen (dit is een tweede natuur van dieren). Wat we niet in de gaten hebben is dat het dier op dat moment de negatieve of blokkerende energie van de mens overneemt. Hierdoor wordt hun energieveld ernstiger vervuild dan dat wij vaak in de gaten hebben. Dit kan een dier ook niet altijd meteen loslaten.

Verder kunnen onverwerkte emoties of trauma’s, angsten of ziekten ook blokkades opwerpen in hun energiesysteem. Zij kunnen daar veel hinder van ondervinden en daar moe en futloos van worden, of geagiteerd en chagrijnig door zijn (en daardoor ongewenst gedrag gaan vertonen). Een healing geeft verlichting bij stress, pijn, angst en ongewenst gedrag.

Meestal kunnen dieren hun energieveld zelf heel goed schoonhouden. Maar er zijn situaties waardoor dit niet lukt; bijvoorbeeld wanneer je zelf in een moeilijke periode zit. Dan kan een healing een uitkomst bieden.

Voor extra informatie over healing voor dieren, kijk op de pagina Waarom healing voor dieren?.

Consult

Dit consult vindt plaats op afstand. Het vervoeren van een dier brengt te veel stress met zich mee, en dat is nou juist wat we weg willen nemen. Mail mij een foto van het dier waar deze (het liefst alleen) op staat, vermeld duidelijk zijn of haar naam. Vermeld ook dat het om een healing gaat en omschrijf kort de situatie of het veranderde gedrag van jouw dier.

Jij krijgt van mij een bevestiging van het consult en aanvullende informatie per mail toegestuurd. Na de healing krijg je per mail (tenzij anders afgesproken) een terugkoppeling wat ik tijdens de healing heb ervaren.

Aanvullende informatie

Een healing is niet een op zichzelf staand iets. Het zet het één en ander in beweging.
Afhankelijk van de klacht die het dier heeft en hoe deze op de healing reageert kan een volgende healing wenselijk zijn.

Of een healing herhaald wordt, het aantal keren en de frequentie hiervan, ligt helemaal aan de situatie en hoe jouw dier op de behandeling reageert.

Let op:
Een healing is GEEN vervanging voor een bezoek aan de dierenarts. Een healing kan wel een aanvulling zijn op een bezoek aan de dierenarts.

Wat kost een healing voor dieren?

Een healing voor dieren kost 45 euro.
Dit is inclusief een kort verslag van de healing zelf.

Contact

Voor meer informatie of het aanvragen van een healing voor jouw dier, neem contact op via het contactformulier, stuur een mailtje naar info@itskihealingpraktijk.nl of bel 06 - 23728297.

Voor het aanvragen van een healing voor jouw dier heb ik de volgende gegevens nodig:

  • een foto van jouw dier
  • de naam van jouw dier
  • vermeld duidelijk dat het om een healing voor jouw dier gaat
  • met welke reden je een healing voor jouw dier aanvraagt.

Je krijgt van mij een bevestiging van het consult en aanvullende informatie per mail toegestuurd.

Combinatie: gesprek én healing dieren

Een healing voor een dier wordt dikwijls aangevraagd omdat het beestje zich anders gedraagt dan normaal. Het dier heeft op dat moment vaak last van een bepaalde vorm van stress. Je kunt als eigenaar niet altijd achterhalen waardoor het beestje zich anders gedraagt, om hierachter te komen kan een gesprek met jouw dier een uitkomst bieden.

Daarom bied ik ook een combinatie gesprek én healing voor dieren aan: een gesprek met jouw dier én een healing voor jouw dier.