Its Ki Healingpraktijk

Welkom op de website van Its Ki Healingpraktijk.

In mijn healingpraktijk richt ik mij specifiek op dieren. Want dieren hebben natuurlijk ook gevoelens. Ze kunnen, net als mensen, eveneens last hebben van zware energie. Nog meer dan mensen kunnen dieren daarnaast niet altijd omgaan met veranderingen in hun leefomgeving. Daarom hebben ook dieren soms hulp nodig bij het afvoeren van energie die niet (meer) bij hen hoort en hulp nodig om veranderingen te kunnen begrijpen.

Dieren willen bovendien gehoord worden, niet alleen vocaal hun blaf, miauw of hinnik, maar ze willen dat je écht naar ze luistert. Daarbij hebben ze af en toe hulp nodig om weer in balans te komen met lichaam en geest.

Bij Its Ki Healingpraktijk kun je terecht voor:

Gesprek met jouw dier
Healing voor dieren
Gesprek met jouw overleden dier
Bach Bloesem therapie voor dieren

Verder leg ik uit wat healing is, wat healing voor dieren doet en wanneer een gesprek met dieren zinvol is. In het verhaal ‘over mij’ kun je lezen wat healing voor mij en mijn eigen katten heeft gedaan.
Kijk rustig rond, en kom je er niet uit, aarzel dan niet om even contact op te nemen.

Kattengedragsdeskundige

Verder heb ik me door middel van opleiding én ervaring mogen verdiepen in gedragsproblemen bij katten. Daardoor kan ik helpen gedragsproblemen te voorkomen of hulp bieden bij het oplossen van gedragsproblemen bij katten. Wil je meer weten over het voor mensen vaak onbegrijpelijke gedrag van katten, kijk dan op de website van De Vrolijke Huiskat.

Mag ik jou(w dier) ont-moeten?

Warme groet,

Itske Oirbans