IET Healing

De term IET staat voor Integrated Energy Therapy. Dit is een moeilijke naam voor een zachte maar zeer krachtige vorm van healing.

IET healing

Wat is IET healing?

De IET healing werkt met én via integratiepunten van het lichaam. Door deze aan te raken en de helende energie zijn werk te laten doen worden eventuele blokkades verminderd en getransformeerd.

Het is een healing methode waarbij negatieve emoties als schuld, schaamte, verdriet, moeten, boosheid, angst, stress en onmacht, die zich in het lichaam hebben vastgezet, worden verminderd/verwijderd en vervangen door positieve tegenhangers als trots, onschuld, vertrouwen, vrijheid, liefde, vergeving, gemak en moeiteloosheid.

De IET healingmethode wordt ondersteund door de Aartsengelen. Denk hierbij aan Aartsengel Ariël die hoort bij het eerste chakra, Aartsengel Cassiël die hoort bij het vierde chakra of Aartsengel Rafaël die hoort bij het zevende chakra. De Aartsengelen helpen tijdens de healing met de transformatie van de energie.  I.E.T. is een zachte maar zeer krachtige vorm van healing.

IET kent drie levels:

Basic level

Het eerste level is het kennismakingslevel; je maakt kennis met de energie. Tijdens deze healing worden er al blokkades aangeraakt en waar mogelijk getransformeerd.
Omdat het een krachtige vorm van healing is, voelt het voor mij goed om het basic level aan te bieden zodat je kunt kennismaken met de energie.

Intermediate level

Het tweede level is het level wat het meeste gegeven wordt. In dit level worden energie imprintingen op cellulair niveau getransformeerd. Deze imprintingen kunnen te maken hebben met trauma, beperkende overtuigingen of met karma (uit vorige levens).
Nadat je hebt kennisgemaakt met de energie van I.E.T. healing in het basic level, kunnen we aan de slag met het intermediate level.

Advanced level

Het derde level is gericht op het opheffen van blokkaden en weerstand die je hebt op het bereiken en naleven van jouw zielendoelen.
Dit level gaan we gebruiken wanneer we een aantal sessies van het intermediate level hebben gedaan en het goed voelt om op het hoogste level te werken.

Aanvullende informatie

Kom naar de healing in gemakkelijke kleding en schoenen. Tijdens de healing, die op de behandeltafel plaatsvindt, worden de schoenen uit gedaan. Neem eventueel een extra paar (warme) sokken mee. Gedurende de healing ligt er, indien gewenst, een dekentje over je heen, zodat je het tijdens de healing normaal gesproken niet koud hebt.

Ervaring leert dat je het na de healing wat koeler kan hebben, neem een lekkere trui of vest mee om na de healing aan te kunnen trekken, mocht dat nodig zijn.

Tijdens de healing worden er soms stukken aangeraakt waar je (onbewust) mee zit. Wanneer dit gebeurt kun je emotioneel worden. Dit is helemaal niet erg, deze emoties mogen er zijn.

******* De IET healing is een healing-methode waarbij het gebruikelijk is dat het lichaam van de cliënt  aangeraakt wordt. Daarom kán het zijn dat deze healing voor jou als cliënt niet de beste keuze is. *******

Wat kost een IET healing?

IET Basic level
Kosten zijn 77 euro per consult
Duur is ongeveer 70 minuten

IET Intermediate level
Kosten zijn 85 euro per consult
Duur is ongeveer 90 minuten

IET Advanced level
Kosten zijn 85 euro per consult
Duur is ongeveer 90 minuten

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06 - 23728297.