Wie is Itske Oirbans

Its Ki Healingpraktijk

Mijn verhaal

Ik ben Itske Oirbans. Mijn praktijk is eigenlijk ontstaan door mijn eerste kat Koosje. Want de reden dat ik me heb laten inwijden in Reiki I en II had te maken met Koosje. In 2001 heb ik hem van de straat gehaald en in huis genomen. Helaas had hij een traumatische jeugd gehad en dat merkte je in zijn doen en laten. In 2006/2007 hebben vrienden van mij met enige regelmaat het beestje Reiki gegeven. De verandering was goed zichtbaar. Hij was veel minder angstig en kwam vaker bij mij, en uiteindelijk zelfs op schoot, liggen. Ik vond het vervelend dat ik afhankelijk was van anderen, dus heb ik me in 2007 ook in laten wijden in Reiki I en II. Zo kon ik Koosje zelf Reiki geven. In de loop der tijd is Koosje veranderd van angstige onzekere kat, naar een aanhankelijk beestje met veel zelfvertrouwen. Dit door aandacht, geduld, liefde, Reiki en later healing. Want in 2009 ben ik in aanraking gekomen met healing.

Healing

Vanaf het begin heeft healing mij geboeid en geef ik een healing met veel plezier. Na het afronden van de healing opleiding heb ik dan ook verschillende aanvullende cursussen gedaan, denk hierbij aan trance-healing, medium therapeut, chakra healing, communiceren met dieren en sjamanistische healing medicines. Hierdoor heb ik brede kennis en vaardigheden op gebied van healing.

Zelf haal ik veel positieve energie uit het geven van een healing. Maar healingen hebben mij en mijn katten (Koosje, Vinnie, Klaasje en Henkie) ook veel gebracht. Door in stressvolle situaties een healing te ontvangen kon ik weer helderder en positiever kijken. Healing heeft mij geholpen blokkades waar ik tegenaan liep inzichtelijk te krijgen, zodat ik ze op kon lossen. Ook helpen healing én Reiki mijn katten om te gaan met stressvolle situaties en de pijn van artrose te verlichten (dit naast aangepaste voeding en pijnmedicatie).

Its Ki Healingpraktijk

Omdat ik het leuk vind, er positieve energie uit haal; en omdat ik weet wat het voor dier en mens kan betekenen om een healing te ontvangen heb ik besloten om een eigen praktijk op te zetten. Na al jaren de wens te hebben gehad, mag ik dan eindelijk aan de slag.

Op 27-01-2016 is Its Ki Healingpraktijk ontstaan.

Over Itske Oirbans

In liefdevolle herinnering aan Koosje (27-01-2014)