Sjamanistische healing

Een sjamanistische healing is een diepe intensieve healing erop gericht om dieper liggende blokkades en patronen te doorbreken.

Wat is een sjamanistische healing?

Een sjamanistische healing is een vorm van healing waarbij gebruikgemaakt wordt van de krachten die de natuur ons te bieden heeft. Denk hierbij aan de kracht van dieren als de kat of flamingo. De kracht van bomen en planten als de eik of salieplant. Maar ook wordt er gebruikgemaakt van diverse stenen omdat deze specifieke helende werkingen hebben. Tot slot kunnen de krachten van de van de elementen, denk hierbij aan water en vuur, worden aangewend.

Uiteraard verschillen deze natuurkrachten per healing, dit is namelijk afhankelijk van wat jij op dat moment nodig hebt en wat er bij jou past.

Wanneer een sjamanistische healing ontvangen?

Als jij loopt met pijnen (fysiek of mentaal), angsten of gedragingen die in bepaalde situaties tot uiting komen, maar die moeilijk te rijmen zijn voor jou. Dit kunnen blokkades of patronen zijn die al generaties in het energiesysteem zitten en die jij als persoon kan, mag of moet oplossen. Dit komt vaak tot uiting doordat jij diegene bent die veel last hebt van deze blokkade of dit patroon. Een sjamanistische healing is een diepe intensieve healing die erop is gericht om deze dieper liggende blokkades en patronen te doorbreken.

Denk onder andere aan:

  • Depressie(s) (Het blokkeren van levensvreugde of het niet kunnen zetten van een volgende stap vooruit)
  • Terugkerende fysieke ongemakken als bijvoorbeeld frequente hoofdpijn of rugpijn
  • Niet (helemaal) kunnen verwerken van het verlies van een vriendschap, een baan of een dierbare.
  • Vermoeidheid of sluimerend ontevreden gevoel door het niet kunnen doorbreken van vastgeroeste patronen of denkbeelden (veroorzaakt door bijvoorbeeld (onbewuste) angst).

Wat doet een sjamanistische healing?

  • Bij depressies situaties weer positief kunnen overzien waardoor er een neerwaartse spiraal wordt stopgezet of zelfs wordt omgezet in een opgaande spiraal.
  • Het wegnemen van fysieke ongemakken als hoofdpijn en rugpijn. Maar ook het achterhalen van de oorzaak van deze chronische klachten.
  • Het zetten van een volgende stap tijdens een rouwproces na verlies van een vriendschap, baan of dierbare.
  • Het doorbreken van vastgeroeste patronen door het achterhalen van de oorzaak van de blokkade zodat deze opgelost kan worden.
  • Het helpen bij de verwerking van traumatische ervaringen. Hierdoor komt levensvreugde weer terug en de belemmering in je doen en laten vermindert of verdwijnt zelfs helemaal. Je leert weer jezelf te zijn.
  • Een healing draagt bij aan het ontspannen van lichaam en geest.

Voor uitgebreide uitleg over healing, kijk op pagina Waarom healing voor mensen?.

Hoe verloopt het consult?

Dit consult bestaat uit ontvangst, een gesprek waarin we bespreken: Waarom wil je een healing ontvangen? Wat wil je bereiken met het healingtraject? We controleren of deze healing de juiste healing is voor jou op dit moment.

Ik geef uitleg over hoe de healing in zijn werk gaat en wat er van jou wordt verwacht. Dan beginnen we aan de healing. De sjamanistische healing vindt in principe altijd op de behandeltafel plaats. Aan het einde van de healing geef ik jou een seintje zodat je op jouw gemak terugkomt in het hier en nu.

Na de healing praten we nog even na over de ervaring die jij hebt gehad en wat ik heb waargenomen tijdens de healing.

Aanvullende informatie

Een energetische behandeling vind altijd plaats met de kleding AAN. Energie gaat door kleding heen. De schoenen doe je alleen uit op de behandeltafel i.v.m. de hygiëne.

Kom naar de healing in gemakkelijke kleding en schoenen. Tijdens de healing, die op de behandeltafel plaatsvindt, worden de schoenen uit gedaan. Neem eventueel een extra paar (warme) sokken mee. Gedurende de healing ligt er, indien gewenst, een dekentje over je heen, zodat je het tijdens de healing normaal gesproken niet koud hebt.

Ervaring leert dat je het na de healing wat koeler kan hebben, neem een lekkere trui of vest mee om na de healing aan te kunnen trekken, mocht dat nodig zijn.

Tijdens de healing worden er soms stukken aangeraakt waar je (onbewust) mee zit. Wanneer dit gebeurt kun je emotioneel worden. Dit is helemaal niet erg, deze emoties mogen er zijn.

Wanneer je na de healing nog tijd voor jezelf neemt en je rust pakt kan de healing optimaal doorwerken.

Door een healing komen veel afvalstoffen in het lichaam los. Het is dus belangrijk dat je in de dagen na de healing voldoende water drinkt om je lichaam vrij te maken van deze afvalstoffen.

Wat kost een sjamanistische healing?

Een sjamanistische healing kost 90 euro.
Het consult duurt ongeveer 90 minuten.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06 - 23728297.