Trance healing

Een trance healing is erop gericht om patronen of blokkades waar je elke keer tegenaan loopt te doorbreken. Samen gaan we aan de slag om de oorzaak te achterhalen.

Trance healing

Wat is trance healing?

Tijdens de trance healing ga ik, naar aanleiding van jouw vraag, specifiek op zoek deze blokkades in jouw energieveld. Wanneer ik de blokkade gevonden heb, gaan we samen werken aan deze blokkade. Ik door middel van healing en jij door middel van praten en uitspreken wat je ervaart. Ik ga met je in gesprek over wat jij zelf ziet en ervaart. Nu denk jij als cliënt waarschijnlijk ‘maar dat kan ik helemaal niet’. Wees gerust; ook jij bent in staat te benoemen wat je ervaart. En uiteraard gebeurt dit onder begeleiding van mij als healer.

Wat doet trance healing?

Soms loop je in je leven elke keer tegen dezelfde dingen aan. Je herkent een terugkerend patroon, alleen kom je er maar niet achter waar dit vandaan komt. Op zo’n moment kan er een blokkade in jouw energiesysteem zitten waardoor je op dat stuk niet verder komt. Een trance healing geeft inzicht waardoor dit patroon of deze blokkade veroorzaakt wordt.

Hoe verloopt het consult?

Dit consult bestaat uit ontvangst, een gesprek waarin we bespreken: Waarom wil je een healing ontvangen? Wat wil je bereiken met het healingtraject? We controleren of deze healing de juiste healing is voor jou op dit moment.

Ik geef uitleg over hoe de healing in zijn werk gaat en wat er van jou wordt verwacht. Dan beginnen we aan de healing. De trance healing vindt in principe altijd op de stoel plaats. Aan het einde van de healing geef ik jou een seintje zodat je op jouw gemak terugkomt in het hier en nu.

Na de healing praten we nog even na over de ervaring die jij hebt gehad en wat ik heb waargenomen tijdens de healing. Eventuele onduidelijkheden kunnen dan ook opgehelderd worden.

Aanvullende informatie

Een energetische behandeling vind altijd plaats met de kleding AAN. Energie gaat door kleding heen. De schoenen doe je alleen uit op de behandeltafel i.v.m. de hygiëne. 

Kom naar de healing in gemakkelijke kleding en schoenen. Tijdens de healing, die op de behandeltafel plaatsvindt, worden de schoenen uit gedaan. Neem eventueel een extra paar (warme) sokken mee. Gedurende de healing ligt er, indien gewenst, een dekentje over je heen, zodat je het tijdens de healing normaal gesproken niet koud hebt.

Ervaring leert dat je het na de healing wat koeler kan hebben, neem een lekkere trui of vest mee om na de healing aan te kunnen trekken, mocht dat nodig zijn.

Tijdens de healing worden er soms stukken aangeraakt waar je (onbewust) mee zit. Wanneer dit gebeurt kun je emotioneel worden. Dit is helemaal niet erg, deze emoties mogen er zijn.

Wanneer je na de healing nog tijd voor jezelf neemt en je rust pakt kan de healing optimaal doorwerken.

Door een healing komen veel afvalstoffen in het lichaam los. Het is dus belangrijk dat je in de dagen na de healing voldoende water drinkt om je lichaam vrij te maken van deze afvalstoffen.

Wat kost een trance healing?

Een trance healing kost 90 euro.
Het consult duurt ongeveer 90 minuten.

Contact

Voor meer informatie of het maken van een afspraak, stuur een mailtje naar: info@itskihealingpraktijk.nl. Neem contact op via het contactformulier of bel naar 06 - 23728297.